Tratarea Vergeturilor

Cum se trateaza vergeturile, ce tratamente sunt pentru vergeturi si pareri/opinii despre tratarea vergeturilor pe blogul "Tratarea Vergeturilor"

info Tratarea Vergeturilor

calculator bmi barbati

Calculul BMI (IMC - indice de masa corporala) se face dupa aceeasi formula atat pentru femei cat si pentru barbati.

Vezi Interpretarea valorii imc (bmi) pentru barbati si femei

info calculator bmi barbati

BMI formula

Formula BMI (body mass index in engleza) sau IMC (indice de masa corporala - un indicator oficial, recunoscut stiintific, de calculare a greutatii ideale pentru o viata sanatoasa.

IMC este o metoda simpla si usor de utilizat de depistare a riscurilor de obezitate. In plus, indicele de masa corporala poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care trebuie sa le pierdeti sau castigati, a caloriilor recomandate pentru a va mentine sau pentru a ajunge la greutatea ideala).

BMI formula

Referinte relevante pentru formula BMI (IMC) aici (greutatea ideala la copii si adolescenti), aici(greutatea ideala) si aici (calculator online pentru greutatea ideala)

imc grade obeziate

Pentru informatii ca imc grade obeziate va recomand blogul Despre Obezitate.

Despre IMC (Indicele de Masa Corporala) si despre grade de obezitate, informatii relevante gasiti si pe situl "Produse pentru Slabit si Obezitate" si pe "Calculator Obezitate"

calculator greutate copii

Pentru cei interesati de calculator greutate copii: blogul Greutatea Ideala la Copii si Adolescenti va gazdui un material complet despre greutatea ideala la copii si adolescenti precum si un calculator greutate copii si adolescenti.
Un calculator obezitate pentru copii si adolescenti va functiona aici si aici: Calculator Obezitate la Copii si Adolescenti

cat de periculos este pinno slim?

"cat de periculos este pinno slim" asa suna un search pe google ce a adus un vizitator pe blogul Despre Obezitate.

Problema e ca pe acest site eu nu am materiale relevante pe acest blog; in schimb, informatii despre PinnoSlim, cei interesati pot gasi aici si aici (pastile de slabit pinoslim). Pe acest din urma site gasiti si o solutie de cautare informatii relevante despre pinnoslim

info cat de periculos este pinno slim?

formula calcul greutatea corporala

formula calcul greutatea corporala, mai complet spus formula calcul greutatea corporala ideala este prezentata pe blogul Despre Obezitate.

Mult mai detaliata problematica greutatii ideale este abordata aici (calculator greutate ideala)

info formula calcul greutatea corporala

obezitate gradul 1 definitie

Daca te intereseaza o definitie pentru gradele de obezitate am pregatit un material succint intitulat grade de obezitate aici

Materialul "Grade de obezitate" despre care va vorbesc va ajuta sa evaluati gradul de obezitate in functie de valoarea IMC (Indice de Masa Corporala, sau BMI - body mass index)

info obezitate gradul 1 definitie